Een interessante ervaring: Waterpijp roken met steam stones

Waterpijp roken met steam stones. Het was een totaal andere ervaring. Steam stones zijn een leuk alternatief van waterpijp tabak. Deze stenen zijn voorzien van een bepaalde geur en smaak die je zelf kan kiezen. De smaken variëren van appel tot energie en werkelijk: voor alles is er wel een interessante smaak.

De ervaring was verassend. We omschreven de steam stones als zacht en smooth. Een groot verschil met normaal waterpijp tabak was dat de smaak minder rokerig overkwam. Daarnaast waren de steam stones super makkelijk om op te zetten en gaven ze minder rotzooi dan normaal waterpijp tabak. Het viel ons op dat de steam stones minder rook produceerden dan normaal tabak.

Steam stones zijn minder ideaal bij feestjes waar veel alcohol geschonken wordt, aangezien het tabak minder krachtig is dan normaal waterpijp tabak. Hierdoor kan de alcohol de zachte smaak van het tabak overstemmen. Een echte aanrader om eens te proberen na een lekkere pasta of een lichte maaltijd.

Tot slot is er geen teer of nicotine aan de steam stones toegevoegd. Hierdoor zijn steam stones een ‘gezonder’ alternatief op de traditionele tabak. Je vindt hier meer informatie over de gezondheid van waterpijp roken.

Bedankt Bob van Premium-Hookahs voor het leveren van de Steam Stones.