Een fijne waterpijp lounge in Nijmegen

Ben jij dit weekend in Nijmegen? Neem dan eens plaats op een loungebank van het authentieke Shisha House aan de Bloemerstraat. Deze fijne waterpijp lounge in Nijmegen is niet alleen een fantastische chill locatie, het plekje bezorgt ook nog eens kant-en-klare waterpijpen aan huis.

In deze gezellige waterpijp lounge in Nijmegen kun je genieten van diverse soorten shishatabak, voor de redelijke prijs van 11 euro per sessie. Je kunt hier onder andere de smaken watermeloen, druiven, dubbel appel en citrus roken, maar het zaakje verkoopt ook onze favoriete smaak appeltaart!

Shisha House staat garant voor een originele sportkijkavond. In de loungebar worden regelmatig voetbalwedstrijden gekeken. Sportfans hangen chill onderuit in de loungebanken en bespreken geconcentreerd de proffessionele moves van de voetballers.

Lekker loungen op je eigen bank

Heb je geen zin of tijd om helemaal naar de Bloemerstraat te gaan, maar wil je toch graag een lekker waterpijpje roken? Wees dan niet getreurd: Shisha House biedt namelijk een unieke waterpijp bezorgservice. Voor slechts €17,50 wordt er een kant-en-klare nargile bij jou thuis afgeleverd. Ideaal voor een superchille avond op de bank. Met of zonder sportwedstrijd.

download