Vind dé perfecte pijp bij headshop Waterpijp-bong.nl

Bongs, waterpijpen puurpijpen of e-sigaretten. De Dordrechtse webshop Waterpijp-bong.nl heeft voor iedere roker een ideaal rookinstrument op voorraad. Of je nu fruitsmaakliefhebber of marihuana fanaat bent, bij Waterpijp-bong koop je tools van kwaliteit en rook je in stijl. Onze vrienden van de headshop vertelden ons over hun rookinstrumenten. Waarmee rook jij het liefste?

Waterpijp

Het is natuurlijk al lang duidelijk: we houden van de waterpijp. Bij Waterpijp-bong.nl koop je diverse, kwalitatief hoogstaande waterpijpen, met één of meerdere slangen. Zo verkoopt de webshop waterpijpen van ons favoriete merk Aladin: betaalbaar, goed rookmateriaal met een sierlijk uiterlijk (het oog wilt immers ook wat). Rook je liever geen tabak, probeer dan eens de ‘steaming stones’: een rookalternatief zonder teer of nicotine waarbij je geen tabak verbrand, maar de steentjes laat verdampen. Iets minder ongezond en zeker net zo lekker.

Bong

Houd je wel van een blowtje op z’n tijd en ben je graag ‘stevig stoned’? Probeer dan eens een bong. Dit rookmateriaal is bijzonder geschikt voor het roken van hasj en wiet. Je wordt behoorlijk stoned van het roken met een bong en de rookervaring is prettiger voor je keel aangezien het water de rook iets koelt. Bij waterpijp-bong.nl koop je bongs in diverse kleuren en materialen (bamboe, glas, acryl, metaal en keramiek). Wil je een nog ‘coolere’ rook ervaring? Probeer dan eens één van de icebongs.

Puurpijp

Nog iets leuks voor de stoners onder ons: met de puurpijp rook je ‘smokewaren’ zoals hasj en wiet zonder dat je hier tabak aan toe hoeft te voegen. Bij Waterpijp-bong.nl koop je pijpen van verschillende mooie materialen en in hippe kleuren. Pijp roken is immers het fijnst in een (puur)pijp die écht bij je past, aldus Waterpijp-bong.nl.

E-sigaret

Één van de meest populaire en veelbesproken rookattributen van dit moment is natuurlijk de e – sigaret. Deze werkt (net als de steaming stones voor je waterpijp) op verdamping en gelde tot voor kort als ‘niet echt roken’. De e-sigaret geeft je het gevoel dat je écht rookt, maar eigenlijk ‘damp’ je vooral. Ideaal voor mensen die willen stoppen met roken dus. Ook de e-sigaret koop je eenvoudig en snel bij Waterpijp-bong.nl, eventueel inclusief mooie accessoires, zoals een authentiek esigarettendoosje. Super fancy.

De redactie van MijnWaterpijp.nl wenst je veel shopplezier bij Waterpijp-bong.nl.