Shisha pen kopen

Waar kan je een shisha pen kopen?

De shisha pen is hot. Het ‘minder ongezonde’ alternatief voor de sigaret wordt vooral onder jongeren steeds vaker gebruikt. Heb je één van je vrienden met de nepsigaret gezien, ben je enthousiast en wil je ook graag een shisha pen kopen? Dan ben je vast benieuwd waar dat kan. Mijnwaterpijp.nl zet een paar shisha pen-webadresjes op een rijtje.

E-smokewinkel

De E-smokewinkel heeft een enorm aanbod aan – de naam zegt het al – elektronische rookinstrumenten. Je vindt er onder meer shisha pennen van de merken Shisha Time, E-hookah shisha, Starbuzz E-hookah en Smokone Shisha. De prijzen liggen tussen de 4,99 en de 7,95 voor een wegwerp shisha pen. Is je bestelling boven de 50 euro? Dan wordt deze binnen Nederland gratis verzonden. De keuze in smaken is eindeloos. Er zit vast iets tussen wat jij lekker vindt.

Shisha Hut

Bij Shisha Hut, één van onze favoriete waterpijpshops, kun je ook een shisha pen kopen. Eerste pluspunt: de bestelling wordt vanaf twintig euro gratis verzonden. En ook de pennen zelf zijn een slagje goedkoper dan bij E-smokewinkel. Je bestelt hier een shisha pen vanaf 4,95 euro. Het merk van de pen staat niet op de website vermeld. De smaken zijn wel. Je kunt kiezen uit tabakssmaakjes als koffie, chocolade en verschillende fruitsmaken als banaan, lychee, appel, meloen, kers en druif.

Shisha Pen

Op deze site koop je een shisha pen vanaf 6,95 euro. Je kunt je bestelling vanaf 40 euro gratis laten bezorgen. Je kunt er een shisha pen kopen in de smaken mango, grape, kaneel, energydrink, cola, kersen, aardbei, kokos, appel en bosbessen. De site belooft een snelle verzending; binnen 24 uur.