shisha bar

Wanted: mooie waterpijp met zeemeermin

“Under the see, under the see.. Darling it’s better, down here its wetter, take it from me..” Afgelopen weekend struinde ik het internet af, op zoek naar een vreemde, originele of gewoon razend mooie waterpijp. En terwijl ik de ene na de andere foto wegschoof viel het me op dat er ontzettend veel hookahs in de vorm van een zeemeermin op het internet staan. No really! De mermaid hookah is hot! Sterker nog. Mensen zijn zo hard op zoek naar een mooie waterpijp in de vorm van een zeemeermin dat ze er – à la Ariel – hun ziel voor willen verkopen. “I will sell my soul for a nude mermaid hookah”, schreef een smachtende zoeker.

“I will sell my soul for a nude mermaid hookah”

Wij zijn ontzettend benieuwd waar deze beweging vandaan komt. Waarom is de mermaid hookah zo hot? En is het iets nieuws? Of worden deze mooie waterpijpen stiekem al jaren verkocht. Weten jullie of er een bijzonder verhaal bestaat over zeemeerminnen met hookahs? Hebben wij een sprookje over het hoofd gezien? De link met water snappen we maar… We hopen stiekem dat er ‘meer’ is…

Voor wie de mermaid hookah nog nooit heeft gezien hebben we wat mooie plaatjes verzameld. Wil jij ook een mooie zeemeermin waterpijp? En welke vind jij de mooiste?

mermaid8 mermaid6 mermaid5 mermaid4 mermaid-2