bijzondere waterpijp kopen

Tip: online een bijzondere waterpijp kopen

Jaaa! De feestdagen staan weer voor de deur. En dus zoekt de redactie van MijnWaterpijp.nl dag en mag het web af voor de leukste, de mooiste en de meest bizarre waterpijpen. Een overzicht van onze vondsten van vannacht. Hier kun je een bijzondere waterpijp kopen!

1770383_orig1. The Cocky Dog

Alleen de naam van die website al, heerlijk! En kijk even door het lelijke webdesign heen hoor, want eerlijk. Hier kun je echt bijzondere waterpijpen kopen. Neem nu dit toffe piratenmodel voor 25 dollar. Black Pearl-waardig. Bezaait met mini skulls aan de onderzijde. Wij roken ‘m het liefst met de smaak Pirate’s Cave van Starbuzz.

pumpkin2. The Pumpkin

Ze is een icoontje onder de mini-waterpijpen: de schattige Pumpkin. Dit kleine, handzame model neem je gemakkelijk overal naartoe. Ze dankt haar naam aan de vaas, die de vorm van een pompoen heeft. Je kunt de Pumpkin bijna overal kopen, tegen een zeer schappelijke prijs. Premium Hookahs is één van de Nederlandse Pumpkin-aanbieders. De webshop biedt ‘m voor minder dan een tientje aan, in verschillende hippe kleurtjes.

waterpijp van drankfles3. Fleswerk

We schreven er eerder al over. Een echt bijzondere waterpijp koop je bij Fleswerk. Het initiatief van een Nederlandse studente, die waterpijpen van gebruikte flessen maakt. Wij vinden deze champagne-editie een fantastisch cadeau voor de feestdagen. Duurzaam en helemaal uniek!