Shisha pen

Tip: de oplaadbare shisha pen

Nog minder dan een maand en BAM! Dan knallen we met z’n allen weer het nieuwe jaar in. Tijd om te stoppen met roken, toch? Sommige mensen proberen dit met een shisha pen; een handig hulpmiddel, omdat je ‘m ook zonder nicotine kunt roken. Nu schreven we eerder al dat je de shisha pen kunt navullen. Zo hoef je jouw gebruikte rookinstrument niet meteen weg te gooien als de vulling leeg is. Maar het kan duurzamer: je kunt ook gaan voor de oplaadbare shisha pen!

Hoe gebruik je de oplaadbare shisha pen?

Een oplaadbare shisha pen is – zoals het woord al zegt – oplaadbaar. Je kunt het product hergebruiken, zo vaak je maar wilt. Opladen gaat via een USB-aansluiting op de shisha pen. It’s easy as that! 

Bespaar geld met de oplaadbare shisha pen! 

De oplaadbare e-sigaret is niet alleen eenvoudig in gebruik en duurzaam. Je kunt er ook geld mee besparen. Een shisha pen is altijd goedkoper dan een pakje sigaretten. Uit één cartridge haalt u ongeveer vijf sigaretten. En als je ook nog eens een oplaadbare pen gebruikt bespaar je nog meer geld; je hoeft dan geen nieuwe batterijen meer aan te schaffen.

Dus… ga je voor oplaadbaar? Of blijf je bij de wegwerpvariant?