waterpijp van drankfles

Student maakt waterpijp van drankfles

Wat doe jij met je oude drankflessen? Gooi je ze weg? Amy Mulders, student Small Business & Retail Management, pakt het anders aan. Voor haar eigen bedrijf Fleswerk tovert ze oude flessen om tot schalen, lampen en waterpijpen.

Amy zag tijdens haar bijbaan in de horeca dat alle lege flessen in de glascontainer werden gegooid. Dat vond ze zonde. “De flessen worden steeds mooier, daar kun je nog van alles mee.”

Exclusieve waterpijp van drankfles

Verschillende horecazaken – waaronder de kroeg waar Amy nog steeds werkt – bewaren nu flessen voor de ondernemer. Ze maakt er costum made artikelen mee. Waaronder een exclusieve Waterpijp van een Moët champagnefles voor 87,50 euro of glazen van bierflesjes voor ongeveer negen euro.

Aan Punt., het magazine van haar hogeschool, vertelt Amy dat het goed gaat met haar bedrijf. “Ik moet veel verantwoording afleggen bij mijn stagebegeleiders, maar ik krijg steeds meer klanten. Heel leuk is dat. Een horeca-uitzendbureau waar ik af en toe werk, heeft ook interesse om mijn producten als decoratie te gebruiken. Ik mag er dan mijn visitekaartjes bijleggen. Ideaal.”
Bron: Punt. , Fleswerk