Starbuzz shisha: welke smaak is het lekkerste?

Starbuzz is misschien wel één van de bekendste merken op shisha-gebied. Het tabak met een intense smaak en grote rookwolken wordt wereldwijd goed verkocht. Er zijn ontzettend veel verschillende Starbuzz-smaken. (Er is zelfs een smaak die ‘sex on the beach’ heet. Weet je door al het aanbod niet meer wat je moet roken? Niet getreurd. Wij zetten onze favoriete Starbuzz shisha tabakssmaken voor jou op een rijtje.

Starbuzz Shisha: onze favorieten

5. Starbuzz Wild Mint: verwacht je straks een leuk meisje in de shisha lounge? Dan wil je natuurlijk wel een beetje fris ruiken. Wild mint doet het werk voor je. Deze tabakssmaak is super fris.

4. Starbuzz Coco Jumbo: wij houden van kokos! Zacht, fruitig en subtiel zoet. Met deze smaak geef je jouw shisha sessie een exotisch tintje.

3. Starbuzz Sex on the Beach: een smaak waarvan je – zónder zand in je bilnaad – urenlang van kunt genieten. De smaak is gebaseerd op de lekkere, fruitige cocktail.

2. Starbuzz Blue Mist: deze blueberry shisha smaak wordt verreweg het meest verkocht. De smaak blijft long hangen en rookt zacht.

1. Starbuzz Pirate’s Cave: Ahhrrrr. Dit is absoluut onze favoriet. ‘Pirate’s cave heeft een frisse citrussmaak met een hint van mint.

starbuzz shisha

Welke starbuzz shihsa is jouw favoriet? Laat het ons weten!