Waterpijp klaarmaken

Tijd voor waterpijp tabak

Ben je voor je eerste waterpijpsessie op zoek naar lekker en kwaliteitsvol waterpijp tabak? Of heb je zin om iets nieuws te proberen? Lees dan even even door voor een paar relaxte tabaktips.

Smaken en voorkeuren verschillen. Er zijn daarom zeer veel keuze in tabakssoorten op de shishamarkt. Zo is er het ‘normale’ shisha tabak in diverse smaken, maar er worden ook varianten zonder teer of nicotine verkocht, zoals de speciale ‘steamstones’ of ‘big pearls’.

Nakhla tabak

Het Egyptische merk Naklha één van de oudste tabaksmerken ter wereld. Onder waterpijpkenners is het klassieke merk nogsteeds razendpopulair. Naklah waterpijp tabak is verkrijgbaar in vele, lekkere smaken zoals ‘sinaasappel’, ‘munt’, ‘kers’ en ‘citroen’. De tabaksmaak ‘dubbel appel’ wordt het meest verkocht. Naklha verkoopt ook een iets duurdere, ‘premium’ variant waterpijp tabak: het wat vochtigere en nog smaakvollere Mizo tabak. Een echte aanrader!

Al Fakher tabak

Al Fakher tabak wordt geproduceerd in Dubai. De tabaksmelanges zijn van hoge kwaliteit. De tabak is gewassen en heeft een zeer natte structuur en is verkrijgbaar in lekkere, klassieke smaken zoals ‘aardbei’, ‘munt’, ‘dubbel appel’ en ‘fruitcocktail’.

Starbuzz steamstones

Ben je op zoek naar nicotine- en teervrij waterpijp tabak? Dan zijn de Starbuzz steamstones echt iets voor jou. Dit Amerikaanse merk verkoopt de lekkerste en meest kwaliteitsvolle stoomsteentjes ter wereld. De steentjes produceren zeer dikke rook en de smaak is vol en sterk. Steamstones zijn verkrijgbaar in de lekkere smaken ‘golden grape’, ‘blue mist’, ‘simply mango’ en ‘white mint’.

Verkooppunten

Wil je één van deze tabakjes graag zelf uitproberen? Bezoek dan eens de websites www.premium-hookahs.nl , www.waterpijpwebshop.nl of www.waterpijpconcurrent.nl . Hier verkopen ze veel uiteenlopende smaken en soorten waterpijp tabak. Snuffel gerust even rond. 🙂