Waterpijp klaarmaken

Welke smaak waterpijptabak kies jij?

Geniet je straks van een gezellige waterpijpsessie met je vrienden? Dan ben je nu vast op zoek naar een speciale smaak waterpijptabak, waar je iedereen blij mee maakt. Wij vroegen onze shishavrienden naar hun favoriete smaken.

Fruittabak

De meest verkochte tabak voor de waterpijp heeft een fruitsmaak. Appeltabak (Double Apple) wordt het allermeest verkocht. Appeltabak heeft een zeer zoete, ietwat frisse smaak. Deze tabakssoort is volgens onze kennis prima te combineren met wiet of hasj. Perziktabak heeft een wat zachtere smaak. Deze tabakssoort rookt ‘lekker lang weg’ en is zeer populair onder beginnende shisharokers. En de zomer zijn frisse smaken zoals watermeloentabak of druiventabak erg lekker. Over het aardbeitabak zijn onze waterpijpexperts wat minder te spreken. De geur van deze substantie is veel te zoet en heeft iets weg van kinderkauwgom.

Traditionele smaken

Met een traditionele tabakssmaak maak je bijna elke shisharoker gelukkig. Voor de menthol-sigaret liefhebber is er munttabak (ook goed voor een frisse adem). Een zoete, zachte variant is het onder vrouwen zeer geliefde vanilletabak.

Speciale smaken

Wil je echt groots uitpakken, dan kun je jouw vrienden ook een wat minder voor de hand liggende tabakssmaak voorschotelen. Zo is er bijvoorbeeld het rijke chocolade of cappuccinotabak, het zoetfrisse colatabak of het bijzondere cocktailtabak. Drinken jouw vrienden graag een energydrankje? Ga dan voor het zoetzure Redbulltabak.

Onze favoriet?

Hoewel MijnWaterpijp.nl originaliteit hoog in haar vaandel heeft staan, kiezen we toch voor een iets meer traditionele smaak. Het frisse citroentabak is onze favoriet, vooral in de zomer. De wolkjes citroenrook doen ons denke aan zachte, lauwwarme sorbetijsjes. Heerlijk.

Welke smaak rook jij het liefste? Laat het ons weten!

4 replies

Comments are closed.