Lekker loungen in de Domstad: de leukste shisha lounges in Utrecht

Ben je op zoek naar een mooi plekje voor een gezellig avondje uit of een originele date? Bezoek eens één van de sfeervolle shisha lounges in Utrecht. Onze rookexperts gingen voor jou op stap in de Domstad om de beste rooklounges te spotten. Zie hieronder 3 van onze mooie loungevondsten.

Fezz lounge: Traditie in een modern jasje

Aan de gezellige Nobelstraat, in de Utrechtse binnenstad, vind je de hippe loungeclub Fezz. De lounge combineert naar eigen zeggen ‘oosterse gastvrijheid met westerse luxe’ en slaagt hier maar al te goed in. Bij Fezz kun je tot midden in de nacht genieten van de lekkerste cocktails en traditionele gerechten. De lounge biedt diverse smaken fuittabak. De tabakssoort Appel wordt bij Fezz het meeste besteld.

fezz

At Claren: Een gezellige lounge in het midden van de stad

Vlakbij winkelcentrum Hoogh Catharijne vindt je het gezellige zaakje At Claren, een knus zaakje met fijne loungebanken waar veel verschillende soorten pijptabak gerookt kan worden. WIj zijn vooral fan van het friszachte perziktabak, maar At Claren biedt ook andere smaken, zoals vanille, watermeloen, munt en zelfs colatabak.
De sfeer bij At Claren is goed en de koffie smaakt ook prima.

at claren

Desert Lounge: Roken in stijl

Hoef je niet zo nodig de binnenstad in en ben je op zoek naar een lounge met een extra chique uitstraling? Dan is de Desert Lounge, gelegen langs de A2 in Utrecht, perfect voor jou. De lounge is tot in de puntjes verzorgd met knusse zithoekjes en biedt je tabak in de de frisse, traditionele smaken appel, druif, mint en sinaasappel. De stijlvolle Desert lounge is niet alleen geschikt voor een gezellige avond met je vrienden, maar kan ook gebruikt worden voor een originele zakenbespreking of brainstormsessie. Laat de creativiteit maar vloeien.

deserttt

Bekijk als MijnWaterpijp.nl Fan alle Shisha Lounges in Arnhem: