Heerlijk hangen in Hengelo: de leukste shisha lounges in Hengelo

Dit weekend bezochten wij drie gezellige shisha lounges in Hengelo. Het team van Mijn Waterpijp rookt regelmatig in leuke loungecafés.
We proberen daar nieuwe tabakssmaken uit en vinden het heerlijk dat onze shishapijp voor ons wordt klaargemaakt terwijl wij lekker hangen op de luxe loungekussens.

Dam shishalounge

Aan de Marktstraat vindt je de sfeervolle Dam shisha lounge. Neem hier plaats aan één van de banken voor een optimale lounge in Oosterse sferen. Met relaxte muziek op de achtergrond en een fijn menu met lekkere Oosterse hapjes ben je hier aan het juiste adres voor een rustige relaxavond met je vrienden. Heb je iets groots te vieren? Dan kun je de Dam lounge afhuren om met een nóg grotere groep te chillen.

Keyf Shishalounge

Een stukje verderop in de Marktstraat ligt de chique Keyf shisha lounge, één van de mooiste waterpijp shisha in Hengelo. Het zaakje oogt warm en heeft loungebanken die bezaaid zijn met sierlijke kussentjes. Keyf biedt je shishatabak in vele, lekkere smaken, zoals kaneel, vanille, banaan, mango, appel en kiwi. Ook is het mogelijk om een waterpijp met vers fruit of een speciaal ‘ice mondstuk’ te bestellen, voor een nóg specialere rookervaring. 

Babylonia Lounge

Aan de Oldenzaalstraat vindt je de mooie Babylonia lounge waar je niet alleen kunt chillen, maar ook nog eens een fijn potje pool kunt spelen. Ook bij deze lounge bestel je tabak in diverse smaken, zoals kers, munt, druiven en appel. Maar ook minder gangbara tabakssmaken zoals kauwgom, cocktail en redbull staan op het menu. Die laatste smaak lijkt ons overigens niet zo lekker.

Bekijk als MijnWaterpijp.nl Fan alle Shisha Lounges in Hengelo: