Avondje uit in het Oosten: de leukste shisha lounges in Arnhem 

Ben jij dit weekend in Arnhem? Wil je graag iets bijzonders maken van jouw avondje uit in deze fijne stad? Ga voor een zeer relaxte avond en bezoek één van deze unieke shisha lounges in Arnhem, voor een heerlijk avondje hangen en roken met je vrienden.

Shi-la lounge

Deze hippe loungebar aan de Arnhemse Rijnkade is zeven dagen per week geopend. Shi-la biedt kwaliteitsvolle shishatabak in vele, lekkere smaken zoals citroen, mint cappuccino, roos en meloen. Het combineren van tabakssmaken is mogelijk. Heb je nog een beetje trek? Bij Shi-la lounge bestel je tot laat op de avond de lekkerste Turkse hapjes.

news04

Rijna lounge

Op een uitstekende locatie aan de Rijn in Arnhem bevindt zich de moderne Rijna Lounge. Hier kun je op zeer comfortabele loungebanken genieten van een fijne shishasessie met Arabische muziek op de achtergrond. De locatie oogt licht, ruim en fris. Het personeel is vriendelijk en de broodjes zijn heel erg lekker.

rijna

Dalia Lounge

De Arnhemse Dalia lounge aan de Varkensstraat heeft een strakke en moderne inrichting. De lounge oogt een beetje club-achtig met haar blauwe licht en stijlvolle zwarte loungebanken. Bij Dalia zijn veel verschillende, hoogwaardige soorten shishatabak te roken. Wil je loungen in stijl? Dan ben je bij Dalia aan het juiste adres.

dalia-lounge

 

2 replies
  1. Waar is lumiere
    Waar is lumiere says:

    In Arnhem is ook Lumiere daar kan je onder 18 zonder tabak waterpijp is ziek chill maar er zitten vooral mensen tussen 13-16

  2. moeders
    moeders says:

    En eindstand vallen deze kids van 12 en 13 jaar bijna flauw. Wie weet wat ze gerookt hebben. Mogen de rokersruimte in en achter de gokkast.

Comments are closed.