Loungen in de Keistad: de leukste shisha lounges in Amersfoort

Woon je in (de buurt van) de Keistad of ben je dit weekend op bezoek bij vrienden in Amersfoort? Geef jouw weekend dan eens een fijn, Oosters tintje en bezoek één van deze gezellige shisha lounges in Amersfoort.

Café Happyness

Hier worden wij helemaal happy van. De gezellige loungebar Café Happyness aan de Amersfoortse Meridiaan heeft een strakke en hippe uitstraling. De bar verkoopt waterpijptabak in diverse smaken en heeft vriendelijk personeel dat vlot werkt. Dat ze ‘happiness’ hartstikke verkeerd spellen nemen we maar even voor lief. Aangezien onze redactie lekker in de buurt woont zullen we hier vast nog wel eens langsgaan.

cafe-happyness

Restaurant ShiSha

Één van onze meest favoriete lounges is het sfeervolle Restaurant Shisha in Amersfoort. In deze perfecte Arabische ambiance kun je genieten van de lekkerste Arabische maaltijden en hapjes, uitgeserveerd door super vriendelijk personeel. Ben je uitgegeten? Dan kun je plaatsnemen in de luxe loungeruimte van Restaurant Shisha, voor een uitgebreide loungesessie. Als je van een warme sfeer en lekker eten houdt dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

restaurant shisha