Relaxen in een wereldstad: de leukste shisha lounge in Rotterdam

Ben jij dit weekend in de mooie havenstad en opzoek naar een vette Shisha Lounge in Rotterdam? Neem dan eens tijd voor een onstspannen shishasessie met jouw vrienden of collega’s. De chillexperts van MijnWaterpijp zochten de leukste shisha lounges in Rotterdam voor je op. Zie hier onze selectie.

Obba Lounge

Ben je op zoek naar een uniek loungerestaurant met een fantastisch uitzicht? Dan ben je bij Obba Lounge aan het juiste adres. Geniet van een heerlijke, luxe maaltijd met de prachtige haven van Rotterdam als décor. Ben je uitgegeten? Sluit jouw avond dan af met een lekkere shishapijp met fruitsmaak. Obba lounge biedt shisha zonder teer, nicotine en tabak, voor een minder schadelijke rookervaring.

 obba-lounge-front

Reina Lounge

De kleine Reina Lounge aan de Wolphaertsbocht heeft een strakke, basic uitstraling. Op de menukaart staan diverse snacks, tapas en panini’s en er worden veel verse smoothies geschonken. Reina heeft een speciale ‘ladies only lounge’, in haar pand, waar groepen dames exclusief kunnen chillen onder het genot van een waterpijp.

reina

XL Lounge

In een prachtig pakhuizencomplex aan de Rotterdamse Van Vollenhovenstraat vindt je de ruim opgezette XL Lounge. In deze stijlvolle shisha lounge – waar ook regelmatig feesten worden gegeven – kun je optimaal genieten van de lekkerste hapjes, drankjes en authentieke shishasmaken.

xl

Bekijk hieronder alle Shisha Lounges in Rotterdam: