Subliem chillen in de hoofdstad: de leukste shisha lounge in Amsterdam

Ben je opzoek naar de leukste shisha lounge in Amsterdam? Of woon je in onze hoofdstad en heb je zin in een fijn chillmomentje? Loop dan eens één van deze gezellige shisha lounges binnen voor een ongedwongen shishasessie met je vrienden of collega’s.

Pand 22 Lounge

In de Amsterdamse Linnaeusstraat vind je de hippe lounge Pand 22, één van de leukste shisha lounges in Amsterdam. In dit gezellige, multiculturele zaakje kun je optimaal genieten van verse shakes en lekkere maaltijden. Pand 22 heeft een divers aanbod aan shishatabak. Je kunt er onder andere appel-, druif-, sinaasappel-, perzik-, watermeloen-, citroen-, kokos-, vanille- en minttabak roken. Het is hier zelfs mogelijk om verschillende soorten tabak te mixen.

Pand 22

Pand 22

Crystal Lounge

Aan de Reinier Claeszenstraat vindt je een sfeervolle shishalounge met Arabische ambiance. Hier kun je genieten van diverse mediterraanse hapjes en waterpijptabak in verschillende, heerlijke smaken. Wil je jouw shishamoment extra bijzonder maken? Kom dan op zaterdagavond naar de Crystal Lounge en relax, samen met je gezelschap, met mooie livemuziek op de achtergrond.

Crystal lounge

Crystal lounge

Restaurant Cedars

Moet er nog gegeten worden? Loop dan eens Restaurant Cedars binnen en combineer jouw shishasessie met een lekkere, Libanese maaltijd. Dit gezellige restaurant, gelgegen aan de Heemstedestraat heeft een open, lichte sfeer en comfortabele loungebanken. Na een lekkere hap kun je uitgebreid genieten van een shishapijp met appel-, druif- of minttabak.

Restaurant Cedars

Restaurant Cedars

Bekijk hieronder de Shisha Lounges in Amsterdam: