Shisha liquid

Shisha liquid: hoe vind ik een lekkere smaak?

Heb jij een hervulbare shisha pen? Top! Dan ben je vast op zoek naar lekkere een lekkere shisha liquids om jouw pen mee bij te vullen. De smaakstoffen in e-liquids bepalen of jij een fijne dampervaring zult hebben. Vind je de smaak niks? Dan maakt het weinig uit of jouw shisha pen veel of weinig damp produceert. En ook een zwakke of sterke throat hit zal je weinig kunnen schelen als de smaakstof niet te doen is.

En we weten het allemaal: smaken verschillen. Je vindt een shisha liquid heerlijk of helemaal niks. Gelukkig spelen fabrikanten uitstekend op onze verschillende voorkeuren in. Het aanbod van smaken is enorm. Natuurlijk zullen er smaken tussenzitten die je ronduit smerig zult vinden, maar er zijn ook smaakjes die perfect bij jouw shisha-voorkeuren aansluiten. Je moet gewoon even op zoek naar de juiste match.

Een paar zoektips voor de perfecte shisha liquid:

1: Smaakstoffen hebben een invloed op de throat hit; de sterkte waarmee de damp je mond en longen binnenkomt. Smaakstoffen als bijvoorbeeld kaneel en mint zorgen voor een sterke throat hit. Fruitsmaken als meloen en appel zijn iets zachter.

2: Over het algemeen kun je liquids onderbrengen in één van de volgende groepen: tabak, munt, desserts, kruiden, fruit en dranken. Maak eerst een keuze uit één van deze categorieën, zo ben je sneller bij jouw perfecte smaakje.

3: Koop je een flesje shisha liquid? Ga dan voor een smaak die niet snel gaat vervelen. Wij zijn fan van smaken als mint en lemon: fris, maar niet te overheersend.