Pakjesavond: drie keer een waterpijp cadeau

Het heerlijk avondje is gekomen. Doe jij aan Sinterklaas? Dan ben je nu – net als het team van MijnWaterpijp.nl druk cadeautjes aan het uitpakken. Misschien viel het je dit jaar zwaar: die pakjes. Het blijft altijd moeilijk om die schoen – of die vieze plaksurprise – met het perfecte cadeautje te vullen. Misschien kunnen we je voor het volgende avondje een beetje op weg helpen. Wij presenteren: drie keer een waterpijp cadeau.

mini-waterpijp-cadeau-geel1: Gele mini waterpijp

Het is moeilijk om er niet vrolijk van te worden: dit mini waterpijp cadeau in de zonnige kleur geel. Het model is met zijn 17,5 centimeter super gemakkelijk mee te slepen. Handig als je een avondje bij vrienden gaat chillen. We bestelden hem voor 7,95 euro bij Grasscompany en kregen er een gratis slang en kolentang bij. Win!

waterpijp-cadeau-twee-slangen2: Waterpijp met twee slangen

Ok, als je cadeau-slachtoffer dan toch een gezelligheidsdier is, dan kun je misschien het beste voor een waterpijp met twee slangen gaan. Dit groene exemplaar vonden we voor het schappelijke bedrag van 16,95 bij Shisha Hut.

farida-waterpijp3: Luxe waterpijp cadeau

Wil je best wat meer geld uitgeven jouw Sinterklaas-slachtoffer. Dan is deze schitterende Farida Double Warda waterpijp misschien een goed idee. Het merk Farida staat net als Khalil Mamoon voor kwaliteit, ambacht en duurzaamheid. De waterpijpen van dit merk worden met de hand gemaakt in Egypte, van massief koper. De onderdelen zijn voorzien van prachtige details en – nog veel belangrijker – de rookervaring is super! Wij kochten deze prachtpijp voor 98,10 euro bij Premium Hookahs.

 

Tips?

Heb jij wel eens een waterpijp cadeau gegeven? Welke zou je aanraden? Laat het ons weten!