We love it: nieuwe shisha smaken testen

Oeeeh, het is weer tijd voor een smaaktest op de redactie van MijnWaterpijp.nl. Shisha lover Nick bracht namelijk een aantal heerlijke shisha smaken voor ons mee, na een fantastische reis door Marokko. Oh en voor wie zich afvraagt: “mag dat, tabak in het vliegtuig?” Het mag. Tot 1 kilogram, voor eigen gebruik. 🙂

Zie hier twee van de nieuwe smaakjes. Naast het tabak kwam onze collega ook met een leuke mixtips. Vers van de pijp. Lees ze hier en geniet!

 

1: Cappuccino

Nee, wij hebben vandaag geen cappuccinotabak gerookt. We hebben onze eigen cappuccino gemaakt, met koffietabak en melk bij het water! Wij zijn namelijk dol op ‘echte cappuccino’ en lurken maandelijks vele kopjes weg bij Starbucks. Onze smoke-cappuccino was ook lekker. Het koffietabak had iets zoetig (alsof er suiker door de koffie zat). De melk maakte het – net als bij een echte cappuccino – zacht. Bovendien zorgde de melk voor extra veel rook, wat wij wel cool vonden.

2: Pistacho icecream

In de zomer genieten wij het liefst van een lekker pistache-ijsje op een terrasje. En omdat wij bij het vallen van de winter altijd hevig terugverlangen naar dat heerlijke zonnetje maakten we vandaag onze ‘pistacho icecream shisha’. Met pistachetabak (ja, blijkbaar bestaat het), in de waterpijp en ijs bij het water, wat zorgde voor een zacht, verkoelend effect. Mmm.

Welke smaak vind jij het lekkerst? En maak je ook wel eens een ‘gekke mix’? Laat het ons weten in de comments.

Oh trouwens: vergeet ons niet te liken op Facebook. Dan maak je kans op een gratis waterpijp.