shisha zonder nicotine

Relaxte lounge muziek tijdens jouw waterpijp sessie

Fijne lounge muziek is van cruciaal belang voor het creëren van de juiste sfeer tijdens jouw waterpijp sessie. Niets is vervelender dan springerige house of huilerige smartlappen als decor van jouw avondje ‘zen’ in Oosterse sferen. Besteed daarom extra aandacht aan het uitzoeken van de juiste playlist. Het team van MijnWaterpijp.nl geeft je tips én een voorbeeldlijstje.

 Tip 1: laat de energieke dancebeats thuis. 

Geloof me, het team van MijnWaterpijp.nl is dol op dancemuziek, maar tijdens een waterpijp sessie houden we het liever wat rustiger. We willen helemaal in ons chill element zijn en dit gaat nu eenmaal beter met minder beats per minuut.

Tip 2: kies de sfeer

Rustige muziek is één, maar dan nog is de keuze reuze. Kies voor vrolijk-rustige loungenummers of ga voor nummers met een wat meer sombere, diepe toon. Met de juiste sfeer lounge muziek zet je de toon voor de gesprekken van de avond.

Tip 3: laat de muziek niet overheersen

Een waterpijp sessie is hét moment voor een goed gesprek. Zorg dus niet dat jouw muziek te luid en overheersend door de kamer heen schalt. Je wilt een chille avond en schreeuwen past daar niet bij.

Het team van Mijn Waterpijp adviseert de volgende artiesten:

1) Boards of Canada
2) Massive Attack
3) The XX
4) Mr. Scruff
5) Air

Natuurlijk, smaken verschillen. Daarom zijn wij super benieuwd naar jouw top 5 favoriete artiesten tijdens jouw loungesessie. Laat je het ons weten?

Laatste tip: MijnWaterpijp.nl Fans kunnen hieronder nog 5 chille hits downloaden:

[Locker] The locker [id=4636] doesn't exist or the default lockers were deleted.