Shisha lounge in Rotterdam

Shisha lounge in Rotterdam: La Manzara

Zoek je een relaxte shisha lounge in Rotterdam? Bij food & espressobar La Manzara ben je aan het juiste adres. Voor fijne shisha én een lekkere warme drank. De zaak aan de Rotterdamse Leuvehaven is ruim opgezet en er is een groot terras waar je in de zomer heerlijk van een lekkere shishasessie kunt genieten Als het weer het toelaat, natuurlijk. Het personeel is uiterst vriendelijk (en reageert ook snel op online vragen en opmerkingen). De medewerkers zijn altijd bereid om je iets meer over de waterpijp – of over de verschillende smaken – te vertellen.

In deze shisha lounge in Rotterdam speelt elke donderdag live muziek!

Zelf bezochten wij La Manzara afgelopen donderdag. Feest! Want elke donderdag pakt de eigenaar uit met gratis live muziek. Helaas was het iets te koud om op het terras neer te strijken, dus zochten we een plekje in de lounge. Daar hing niet alleen een relaxte sfeer; we hadden vanuit de grote ramen ook nog eens een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug. Win!

La Manzara is elke dag van 13.00 tot 01.00 geopend. Wij vinden de shisha lounge een fantastische afsluiter voor een dagje Rotterdam.

la-manzara1la-manzara