Hier kun je een goedkope waterpijp kopen

Het is december, de duurste maand van het jaar. De kerstdagen staan weer voor de deur en dus is het tijd om je bergen cadeautjes aan te schaffen. Voor je familieleden, vrienden en geliefde. Wil je dit jaar iemand verrassen met een waterpijp? Goed nieuws! Dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Online kun je heel gemakkelijk een goedkope waterpijp kopen. Wij geven je een paar tips.

Goedkope waterpijp kopen: Pumpkin1: de Pumkin 

Hij is enorm cute: de kleine, rode Pumpkin! Een mini-waterpijp die je voor 9,95 euro bij Premium Hookahs kunt kopen. Pumpkin waterpijpen waterpijpen danken hun naam aan de vorm van hun vaas. Deze lijkt op een pompoen. Dankzij de sterke afsluitrubbers is alles goed en luchtdicht afgesloten, waardoor deze mini waterpijp prima te roken is. “Maar de rookervaring is echter niet te vergelijken met die van een echt kwaliteitsproduct”, geeft Premium Hookahs aan. “Het is vooral leuk als je shisha roken een keertje wilt uitproberen.


goedkope-waterpijp-kopen-groen2: de groene basic waterpijp

Wil je een goedkope waterpijp kopen, maar ga je liever niet voor de mini? Kijk dan eens naar dit groene exemplaar van Shisha Hut. Het model is voor 17,95 euro te koop en heeft een hoogte van ongeveer 45 centimeter. De groene Arab waterpijp heeft een hippe, gifgroene kleur. Maar ook hier (en eigenlijk voor alle goedkope waterpijpen) geldt: de kwaliteit is minder dan die van een ‘premium’ waterpijp: het instrument is vooral leuk voor een beginnende shisha lover.

3: De Giza – met twee slangengoedkope-waterpijp-kopen-twee-slangen

Is jouw cadeauslachtoffer een echt gezelligheidsdier? Ga dan voor een waterpijp met twee slangen. Dit budgetmodel van Waterpijp Online heeft een hoogte van 47 centimeter en kost 22 euro.

 

Welke waterpijp spreekt jou het meest aan? En wat zijn jouw ervaringen met goedkope waterpijpen? Laat het ons weten!