Drie keer de mooiste waterpijp kopen

Waterpijpen zijn meer dan gebruiksvoorwerpen. Voor veel mensen is de shisha ook een woonaccessoire; een prachtstuk dat de huiskamer zo’n fijn, Oosters tintje geeft. Over tintjes gesproken: vaak zit er achter zo’n waterpijp een heel reisverhaal. Zo kocht ik mijn eerste waterpijp in Marokko. Het is een schitterend ding. En als ik met mijn vrienden aan de pijp aan het lurken ben vind ik het heerlijk om ze over deze reis te vertellen. Ik vertel ze over de gebieden die ik er bezocht, de bergen die ik beklom, de steden die ik ontdekte en ach.. natuurlijk hebben we het ook over de mensen met wie ik shisha rookte.

Een mooie waterpijp hoef je natuurlijk niet per se in het buitenland te kopen. Ben je gek. Het internet staat vol met topstukken. In alle vormen en kleuren. Mijnwaterpijp.nl vond ook een paar toffe exemplaren. Zie hier drie mooie waterpijpen, die je gewoon online kunt kopen.

body1. Smoking hot
Wie houdt er niet van een ‘smoking hot’ lichaam? Met deze compacte waterpijp, voorzien van vrouwelijke vormen, maak je gegarandeerd de blits bij andere bootylovers. De smoking hot body-waterpijp is verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Wij hebben vooral een oogje op de paarse chick. Die waterpijp kopen wij zeker.

penis-bong-keramisch-23-cm2 Penis bong 
Oké, nu we toch in de hete sferen zitten… Deze penisvormige bong is ó
ók online te bestellen. In sexy, smokey black keramiek. Wij vinden ‘m cool en geven ‘m graag cadeau.

1pc-creative-hand-painted-skull-head-water-font-b-pipe-b-font-5-colors-hookah-shisha3. Artistic skull
Onze favoriet! Deze handgeschilderde waterpijp in de vorm van een schedel is kleurrijk en doet het geweldig als woondecoratie. Hij is stoer, funky én creatief. We love it!

 

 

Welke waterpijp vind jij het allermooiste? Laat het ons weten in de comments!